Slide Hypotheek Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij

Bestelautoverzekering

Wij bemiddelen en adviseren op het gebied van bestelautoverzekeringen. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs, dekking en voorwaarden van de autoverzekeringen die verkrijgbaar zijn in Nederland. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Welke dekkingen zijn er?

WA bestelautoverzekering
Met een WA bestelautoverzekering bent u verzekerd voor schade die U toebrengt aan derden. Schade aan de eigen auto is bij deze vorm niet gedekt. Hiervoor kunt u kiezen voor een beperkt casco dekking of wa+ casco dekking ook wel bekend als all-risk dekking.

WA + Beperkt Casco bestelautoverzekering
Met een WA + Beperkt casco verzekering bent u verzekerd voor schade die u toebrengt aan derden + schade door een van de onderstaande evenementen/ gebeurtenissen:

 • Brand, ontploffing, zelfontbranding;
 • Inbraak, poging tot, diefstal;
 • Hagelschade;
 • Ruitbreuk, sterretje;
 • Botsing met loslopende dieren;

Wil je een uitgebreidere dekking kies dan voor All-risk / WA + Casco hierbij is schade aan de eigen auto uitgebreider verzekerd.

WA + Casco autoverzekering
Met een WA + casco bestelautoverzekering/ all-risk dekking bent u verzekerd voor schade die u toebrengt aan derden + schade door een van de onderstaande evenementen/ gebeurtenissen:

 • Brand, ontploffing, zelfontbranding;
 • Inbraak, poging tot, diefstal;
 • Hagelschade;
 • Ruitbreuk, sterretje;
 • Botsing met loslopende dieren;
 • Vandalisme;
 • Schade door botsen/ slippen van de weg raken

Aanvullende dekkingen naast je bestelautoverzekering

Rechtsbijstand
Een rechtbijstandverzekering / verhaalservice is benodigd voor het verhalen van je autoschade. Ook kun je ervoor kiezen een uitgebreidere dekking af te sluiten waarbij geschillen met de garage/ reparaties aan en verkoop ook verzekerd zijn.

Ongevallen inzittendenverzekering
Met een ongevallenverzekering voor inzittenden ben je verzekerd tijdens een ongeval voor overlijden en blijvende invaliditeit. De hoogte van de verzekerde som is terug te vinden op uw polisblad. Of bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.0000,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering inzittendenverzekering
Schadeverzekering voor inzittenden deze dekking is uitgebreider dan een ongevallen verzekering voor inzittenden maar keert ook uit bij inkomstenderving om materiële schade bij een ongeval aan losse zaken/ spullen. De verzekerde som is een stuk hoger dan dan bij een ongevallenverzekering voor inzittenden.

Pechhulpverzekering
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd voor pech onderweg als gevolg van een mechanisch defect. De pechhulp verzekering kun je afsluiten voor het gebied binnen Nederland, Europa of de Benelux. Ook kun je eenvoudig vervangend vervoer meeverzekeren.

Aanschafwaarde/ nieuwwaarderegeling
Met een aanschafwaarderegeling of nieuwwaarderegeling kun je ervoor kiezen om de auto te verzekeren tegen de aanschafwaarde of nieuwprijs van de auto voor een periode van bijvoorbeeld 1,2 of 3 jaar. Niet iedere verzekeraar biedt deze mogelijkheid aan

No-claimbeschermer
Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om een zogenaamde bonus/ malusbeschermer af te sluiten. Hierbij wordt als het ware het kortingspercentage bevroren bij een ongeval. Let het aantal rekenkundige schadevrije jaren worden wel aangepast. Je moet dan ook vaak bij deze dekking bij dezelfde verzekeraar blijven.

Eigen vervoersdekking
Met een eigen vervoersdekking kun je de spullen verzekeren welke in de auto zijn opgeslagen tijdens bijvoorbeeld werkzaamheden zoals een laptop of gereedschap. Vaak moet er bij een bepaald bedrag een goedgekeurd alarmsysteem aanwezig zijn binnen de auto. En de spullen mogen vanaf buitenaf niet zichtbaar zijn/ zorgvuldig worden opgeborgen.

Direct een premie berekenen?

Ga dan naar onze partnerpagina en bereken hier Uw premie voor Uw bestelautoverzekering.

premie-vergelijken.nl

Wij zijn aangesloten bij:

En hebben daarnaast de benodigde vergunningen van de AFM om te bemiddelen en te adviseren op het gebied van verzekeringen , hypotheken, elektronisch geld, sparen en beleggen en pensioenen.

Contact opnemen?:

Wij zijn dagelijks (maandag tot vrijdag) telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 0168-407320.

Contact per mail

Per mail zijn wij bereikbaar op info@mathekuijpers.nl

Stel een vraag

Uiteraard kunt u ook een vraag stellen via onderstaand formulier wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

[gravityform id="1" title="true" description="true"]

Waarom kiezen voor mathe kuijpers?

Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en 24 uur per dag online via de website of polisapp.

Volledig onafhankelijk

Wij hebben geen aandelen of productie verplichtingen van derde partijen.

Persoonlijk

Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Betrouwbaar

Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen en beschikken hierdoor over veel ervaring en expertise.