Bromfietsverzekering
Hypotheek

Mathé Kuijpers

Wil jij een advies op maat voor jouw hypotheek, particuliere of zakelijke verzekeringen? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gewoon bij je thuis of bij ons op kantoor. Wij komen graag bij je langs om het e.e.a. te bespreken.

Bromfietsverzekering

Wij kunnen je bromfiets verzekeren bij verschillende verzekeraars. Onderstaand een overzicht van de verschillende dekkingen voor je bromfietsverzekering. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor de verzekering van jouw bromfiets of scooter neem dan contact met ons op.

Dekkingen en soorten

WA bromfietsverzekering
Met een WA bromfietsverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden schade aan je eigen bromfiets is bij deze vorm niet gedekt. Een WA verzekering is in Nederland verplicht voor je bromfiets.

WA beperkt casco bromfietsverzekering
Met een WA beperkt cascodekking ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden plus een van de onderstaande oorzaken. Daarnaast is een goedgekeurd art-slot klasse 3 of 4 verplicht. Sommige verzekeraars hebben alleen een WA + Diefstalverzekering i.p.v. WA + Beperkt Casco informeer naar de mogelijkheden.

  • Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding;
  • Poging tot diefstal, diefstal;
  • Schade door storm, hagelschade;
  • Schade door botsing met loslopende dieren;

WA Casco bromfietsverzekering
De WA Cascodekking is de meest uitgebreidste bromfietsverzekering ook wel all-risk genoemd. Hierbij is een art-slot klasse 3 of 4 vaak verplicht. Met een WA cascodekking ben je verzekerd voor de volgende oorzaken/ gebeurtenissen:

  • Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding;
  • Poging tot diefstal, diefstal;
  • Schade door storm, hagelschade;
  • Schade door botsing met loslopende dieren;
  • Schade door vandalisme;
  • Schade door botsen, vallen, slippen, omslaan;

Uitbreidingen naast je bromfietsverzekering

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een ongevallenverzekering voor opzittenden zijn jij en je passagiers verzekerd tijdens een ongeval. De ongevallenverzekering voor opzittenden keert uit bij overlijden en blijvende invaliditeit. De verzekerde som is vaak € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit maar kan je ook verhogen.

Schadeverzekering opzittenden
Met een schadeverzekering voor opzittenden zijn jij en je passagiers verzekerd tijdens een ongeval. De schadeverzekering voor inzittenden is een uitgebreidere dekking dan de ongevallenverzekering voor opzittenden en keert ook uit bij inkomstenderving etc. De verzekerde som is vaak tot € 1000.000,-- per gebeurtenis.

Rechtsbijstandverzekering
Een rechtsbijstandverzekering helpt je bij het verhalen van een schade. Met een rechtsbijstand ben je verzekerd van juridische hulp voor het verhalen op de tegenpartij tevens regelen zij vaak de expertise etc. Daarnaast is het mogelijk om de rechtsbijstandverzekering uit te breiden met bijvoorbeeld een verkeersdekking of zaken zoals geschillen met een motordealer/ reparateur.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met een van onze adviseurs
31 januari 2019

Het boeken van een reis die u zelf samenstelt en uw reis-/ annuleringsverzekering.

28 mei 2018

OP REIS?

OP REIS? DAN AANDACHT VOOR DE REISVERZEKERING U heeft er al veel tijd ingestoken. De reisgidsen en websites zijn uitgeplozen en de keuze is gemaakt. Ons […]
3 april 2018

Kent U de stichting salvage?

Wij hopen natuurlijk dat het u nooit zal overkomen. Maar wanneer u toch eens te maken krijgt met een forse brand in uw woning dan is […]
2 februari 2018

Schade aan uw auto na joyriding

Op 1 januari van dit jaar waren de nieuwsmedia eensgezind: het was een rustige jaarwisseling! Tja het is maar hoe je het bekijkt. Ter gelegenheid van […]
18 augustus 2017

Particulier of zakelijk

VERTEL ONS WANNEER U (EEN BEETJE) ONDERNEMER WORDT Veel verzekeringsvoorwaarden maken een scherp onderscheid tussen ‘particulier’ en ‘zakelijk’. Informeer ons wanneer u vanuit uw particuliere omgeving […]