Caravanverzekering
Hypotheek

Mathé Kuijpers

Wil jij een advies op maat voor jouw hypotheek, particuliere of zakelijke verzekeringen? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gewoon bij je thuis of bij ons op kantoor. Wij komen graag bij je langs om het e.e.a. te bespreken.

Caravanverzekering

Een caravanverzekering is alleen nodig voor schade aan de caravan zelf. De caravanverzekering geldt voor alle caravans, vouwkampeerwagens en stacaravans. U kunt Uw caravan of vouwkampeerwagen op een eenvoudige manier verzekeren tegen schade door aanrijding, brand/diefstal,storm en eventueel hagelschade. U kunt dit apart, maar ook in combinatie afsluiten.

Caravan casco met deze dekking bent u meteen beschermd tegen aanrijding, brand/diefstal en storm, maar ook tegen schade die per ongeluk wordt veroorzaakt door Uzelf of door een andere onzekere gebeurtenis.

Ook allerlei buitengewone kosten worden vaak vergoed zoals de kosten van bewaking, vervoer, berging en opruiming na schade.

Wilt u de meest complete verzekering, kies dan naast de Caravan cascodekking voor de uitbreiding Topmodule met maar liefst 7 jaar nieuwwaarde. Er geldt géén eigen risico en alle mogelijke aanvullingen zijn inbegrepen.UitbreidingenAfhankelijk van uw behoefte kunt U Uw Caravan verzekering aanvullen met allerlei extra dekkingen.

De uitbreiding Hagelschade zorgt voor volledige vergoeding van reparatiekosten na schade door hagel.

Voortent/luifel/aanbouw dekt Uw externe accessoires. Met Inboedel zijn ook de bezittingen in de caravan verzekerd. En met de uitbreiding Rechtsbijstand kunt U Uw verzekering aanvullen met juridische hulp, bijvoorbeeld in het geval van schadeclaims bij letsel. Ook schade door niet-bedrijfsmatige verhuur kun U meeverzekeren.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met een van onze adviseurs
31 januari 2019

Het boeken van een reis die u zelf samenstelt en uw reis-/ annuleringsverzekering.

28 mei 2018

OP REIS?

OP REIS? DAN AANDACHT VOOR DE REISVERZEKERING U heeft er al veel tijd ingestoken. De reisgidsen en websites zijn uitgeplozen en de keuze is gemaakt. Ons […]
3 april 2018

Kent U de stichting salvage?

Wij hopen natuurlijk dat het u nooit zal overkomen. Maar wanneer u toch eens te maken krijgt met een forse brand in uw woning dan is […]
2 februari 2018

Schade aan uw auto na joyriding

Op 1 januari van dit jaar waren de nieuwsmedia eensgezind: het was een rustige jaarwisseling! Tja het is maar hoe je het bekijkt. Ter gelegenheid van […]
18 augustus 2017

Particulier of zakelijk

VERTEL ONS WANNEER U (EEN BEETJE) ONDERNEMER WORDT Veel verzekeringsvoorwaarden maken een scherp onderscheid tussen ‘particulier’ en ‘zakelijk’. Informeer ons wanneer u vanuit uw particuliere omgeving […]