Financieringen

Financieringen

U bent op zoek naar een financiering voor bijvoorbeeld een auto of andere grote aankoop. Wij van Mathé Kuijpers assurantien en hypotheken b.v. adviseren en bemiddelen op het gebied van financieringen. Hierbij werken wij samen met verschillende kredietaanbieders.

De persoonlijke lening werkt als volgt:

U bespreekt vooraf hoeveel u wilt lenen en hoe lang U erover wilt doen om de gehele lening, welke bestaat uit rente en aflossing, weer terug te betalen. U kunt kiezen voor een looptijd welke normaal gesproken ligt tussen zes en zestig maanden. De hoogte van het maximum te lenen bedrag is mede afhankelijk van Uw inkomen, eventuele andere leningen en Uw vaste lasten.

Aflossing van een Persoonlijke Lening

U betaalt het leenbedrag in steeds gelijke maandbedragen (rente plus aflossing) weer terug. Deze maandbedragen worden automatisch van Uw betaalrekening afgeschreven. Extra aflossen is eigenlijk niet mogelijk..

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet is vooral handig als U niet weet hoeveel U wilt lenen. U kunt met de verstrekker van het doorlopend krediet een maximum kredietlimiet/ plafond afspreken. U gaat pas rente betalen wanneer er krediet opgenomen wordt. Een doorlopende krediet is een flexibele vorm van lenen omdat Uzelf kunt bepalen wanneer U geld opneemt en hoeveel. Ook kunt U naast de maandtermijn een extra bedrag aflossen.

Neem voor meer informatie contact met een van onze adviseurs op