Hypotheek

Hypotheken

Bij het kopen van een nieuwe woning komen er veel zaken op U af. Wij als kantoor kunnen U ontzorgen door een hypotheekadvies op maat aan te bieden. Wij kunnen nagenoeg voor alle hypotheekaanbieders die in nederlandse markt actief zijn een hypotheekadvies geven. Hierbij kijken wij niet alleen naar de laagste rente maar naar het totaal-plaatje zodat de hypotheek nu en in de toekomst betaalbaar blijft. Enkele vragen hierbij zijn o.a. kan ik mijn hypotheek nog betalen bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden etc.

Hypotheekgesprek
Een adviesgesprek kan zowel bij U thuis plaatsvinden als bij ons op kantoor. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een advies op maat. Het eerste gesprek is gratis.

Voordelen hypotheek via ons kantoor

 • Advies op maat voor een scherp tarief
 • Aankoopbegeleiding is mogelijk
 • Complete ontzorging
 • Wij kunnen de taxatie voor U regelen
 • Begeleiding tot aan de notaris

Veelgestelde vragen Hypotheken

Hoe gaat een hypotheekgesprek?

Ben je op zoek naar een woning en ben je benieuwd wat je maximaal kunt lenen Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs zij rekenen graag voor U uit wat U maximaal kunt lenen en wat de maandlasten hiervoor zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Maak een afspraak
 2. De adviseur komt bij U langs of U kunt op kantoor langskomen.
 3. Het eerste gesprek is een kennisgesprek en is gratis. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we wat de mogelijkheden zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
 4. Wilt U het vervolg traject in gang zetten dan gaan wij voor U offertes aanvragen bij verschillende partijen en kijken wij wat de maandlasten zijn.
 5. Zodra wij de offertes binnen hebben nemen wij contact met je op voor het maken van een vervolgafspraak waarbij wij ons adviesrapport bespreken en het e.e.a. persoonlijk aan U uitleggen.
 6. Gaat U akkoord met de offerte dan vragen wij de hypotheek voor U aan en regelen o.a. de taxatie, levensverzekeringen e.d.
 7. Nadat alle stukken zijn ingezonden en de aanvraag is geaccordeerd door de geldverstrekker kunnen we naar de notaris.
Kan ik als zelfstandige een hypotheek afsluiten?
Ja het is ook mogelijk om als zelfstandig ondernemer een hypotheek af te sluiten. Niet iedere bank heeft mogelijkheden voor een zelfstandig ondernemer. Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Met welke kosten moet ik rekening houden?

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken ook de kosten hiervoor kunnen behoorlijk oplopen. U dient in ieder geval met de volgende kosten rekening te houden:

Standaard kosten

 • Advieskosten
 • Notariskosten
 • Taxatiekosten

Overige kosten

 • Kosten NHG
 • Kosten bankgarantie
 • Bereidstellingsprovisie
 • Rente en kosten overbruggingskrediet
 • Overdrachtsbelasting
 • Kosten bouwkundige keuring
Wat is de actuele hypotheekrente?
Op onze pagina hypotheekrentes kunt U de actuele rentestanden terugvinden.
Wat zijn de voordelen van jullie als hypotheekadviseur?

Wij kunnen bemiddelen en adviseren voor nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland. Wij zijn dus niet gebonden aan 1 product/dienst zoals bij de bank wel vaak het geval is.

Onafhankelijk

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij een goede vergelijking maken tussen de geldverstrekkers en daarbij verzekeringen.

Gediplomeerd + permanente educatie

Daarnaast beschikken onze adviseurs over de juiste diploma's en zijn zij jaarlijks terug te vinden in de schoolbanken om hun kennis up to date houden.

Provisieverbod

Per 2013 geldt er een provisieverbod. Wij adviseren onze klanten o.b.v. een vooraf overeengekomen vergoeding deze vergoedingen zijn o.a. terug te vinden in onze dienstverleningsdocumenten.

Meer veelgestelde vragen
Staat U vraag niet in onze top 5 vragen? Kijk dan bij meer veelgestelde vragen hypotheken.
31 januari 2019

Energiebeparende maatregelen en uw hypotheek

Het vraagstuk over duurzame energie is volop aan de gang. Wilt u een investering doen in bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp dan is het mogelijk om […]
15 oktober 2018

Aflossingsblij vraag advies

VRAAG ADVIES VOORDAT U VERVROEGD UW HYPOTHEEKSCHULD GAAT AFLOSSEN! Op dit moment voeren de Nederlandse Banken de campagne “Aflossingsblij”. Doel is consumenten met een aflossingsvrije hypotheek […]
3 april 2018

Klachten over boeterentes

Er zijn veel klachten over de kosten die banken rekenen wanneer consumenten eerder dan was afgesproken hun lening aflossen. In dit artikel gaan wij in op […]
7 februari 2018

Gemiddelde koopsom van woningen

In december 2017 zijn er 26.398 woningen verkocht. Dit is een stijging van 4,4 procent ten opzichte van december 2016. In de afgelopen periode heeft u […]
7 februari 2018

Schenkingen om hypotheekschuld te verlagen

Bepaalde schenkingen worden fiscaal vriendelijk behandeld. Uit een onderzoek door de Algemene Rekenkamer blijkt dat “grote” schenkingen in de praktijk vooral worden gebruikt om de hypotheekschuld […]