Slide Hypotheek Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij

Kent U de stichting salvage?

Wij hopen natuurlijk dat het u nooit zal overkomen. Maar wanneer u toch eens te maken krijgt met een forse brand in uw woning dan is er een grote kans dat u stichting Salvage leert kennen. In dit artikel laten wij u met het mooie werk van deze stichting kennismaken.

Stichting opgericht door Verzekeringsmaatschappijen

De stichting Salvage is in 1986 opgericht door de in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen. Het doel van deze stichting is u te helpen met praktische zaken wanneer u geconfronteerd wordt met een forse brand, water- of stormschade.

Binnen een uur aanwezig

Namens de stichting is er vaak binnen een uur nadat een calamiteit is opgetreden een vertegenwoordiger van de Stichting aanwezig. Als de brandweer nog druk bezig is met het (na-)blussen van de brand, dan heeft de medewerker van Salvage vooral aandacht voor de mensen die getroffen zijn. Calamiteiten zoals brand hebben vaak een grote impact en brengen veel emoties met zich mee.

Focus op praktische zaken

Zodra de brand geblust is, moet er van alles worden geregeld. Kostbare spullen moeten veilig worden gesteld. Inboedel die nat is geworden moet snel worden gedroogd. Alle goederen met rookschade moeten worden schoongemaakt. Kortom tal van zaken die uitgevoerd moeten worden door specialisten. Specialisten die u waarschijnlijk niet kent en aan wie u niet zo snel denkt, eenvoudigweg omdat uw hoofd op zo’n moment er niet naar staat.

De medewerker van de stichting Salvage zorgt voor deze coördinatie. Allerlei bedrijven en instanties worden door hem of haar ingeschakeld om de schade als gevolg van de brand, storm of water zo beperkt mogelijk te houden. Indien nodig zorgt de stichting er ook voor dat u en uw gezin in een hotel kunnen overnachten indien uw woning daarvoor niet meer geschikt is.

Kosten worden gedragen door verzekeraars

In 2017 is de stichting Salvage voor 7.360 calamiteiten opgeroepen. De stichting is 24/7 beschikbaar. De stichting Salvage brengt u geen kosten in rekening. Uw eigen verzekeraar betaalt de kosten.

Als financieel adviseur maken wij uiteraard regelmatig mee dat er bij onze relaties schades ontstaan. Wij hebben grote waardering voor de medewerkers van Stichting Salvage . Wilt u meer weten over deze stichting, dan kunt u de site bezoeken: http://www.stichtingsalvage.nl

[gravityform id="1" title="true" description="true"]
[gravityform id="10" title="true" description="true"]

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen aan ons kantoor. Uiteraard kunt U ook contact met ons opnemen tijdens onze openingstijden en Uw vraag stellen aan een van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen algemeen

Hoe kan ik jullie bereiken

Telefonisch

Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnumer: 0168-407320

E-mail

info@mathekuijpers.nl

Per post

Postbus 61,
4760AB Zevenbergen

Bezoekadres:

Vlietweg 3a,
4759 CE Noordhoek

Welke producten en diensten bieden jullie aan?

Wij adviseren en bemiddelen in verschillende financiële producten van verschillende aanbieders en verzekeraars. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Particuliere Schadeverzekeringen
 • Zakelijke schadeverzekeringen
 • Hypotheken
 • Pensioen
 • Inkomensverzekeringen
 • Levensverzekeringen
 • Overlijdensverzekeringen
 • Zorgverzekeringen
 • Financieringen

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij sparen en beleggen. Aan en verkoop van woningen, financieel advies, woningtaxaties en particuliere belastingaangiftes.

Ik ga samenwonen

U gaat samenwonen, als U gaat samenwonen dienen er diverse verzekeringen aangepast te worden denk o.a. aan de reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering en eventueel de autoverzekering

Samenloop van verzekeringen

Zodra je gaat samenwonen krijg je vaak te maken met een samenloop van verschillende verzekeringen. Jij en je partner kunnen immers allebei een verzekeringspakket hebben afgesloten. Bij het samenwonen is het dan ook verstandig om te kijken naar de verzekeringen welke opgezegd kunnen worden dit om dubbele dekkingen en kosten te voorkomen. Daarnaast kun je vaak een extra korting op de autoverzekering.

De hypotheek

Ook op hypotheekgebied kun je het e.e.a laten aanpassen indien je ervoor kiest om de woning samen te bekostigen. Laat het e.e.a. goed beschrijven bij de notaris in je samenlevingscontract alvorens je van plan bent dit te doen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wij krijgen een kind

Bij het krijgen van een kind moeten er ook op financieel gebied diverse zaken geregeld worden. Denk hierbij aan schadeverzekeringen,spaarproducten, en levens/overlijdensverzekeringen en de zorgverzekering.

Schadeverzekeringen

Bij schadeverzekeringen moet het kind vaak meeverzekerd worden denk hierbij bijvoorbeeld aan: De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Ook de inzittendendekking van Uw autoverzekering kan aangepast moeten worden.

Overlijdensverzekeringen

Het meeverzekeren van Uw kind op bijvoorbeeld een uitvaartverzekering is vaak gratis tot een bepaalde leeftijd. In sommige gevallen kan het toch verstandiger zijn om alvast een uitvaartverzekering af te sluiten voor Uw zoon/dochter. De premie van een uitvaartverzekering namelijk leeftijdsgebonden waardoor de premie nu laag is voor het verzekeren van Uw kind.

Pensioen

Daarnaast is het ook verstandig om te kijken naar het nabestaandepensioen van Uw huidige pensioenregeling. Bij de meeste pensioenregelingen is namelijk het nabestaandenpensioen/ wezenpensioen afgedekt.

Meer weten over dit onderwerp en weten wat U kunt regelen voor Uw zoon/ dochter? neem contact met ons op.

Zorgverzekering

Ook bij de zorgverzekering dient je kindje aangemeld te worden.
Bij welke organisaties zijn jullie aangesloten

Wij zijn o.a. aangesloten bij de volgende instanties:

 • KVK
 • Kifid
 • AFM
 • SEH
 • VBO
 • NRVT

Verzekeringskaarten

Op zoek naar verzekeringskaarten van verzekeraars?

Verzekeringskaarten

Onderstaand een overzicht van de verzekeringskaarten van verschillende verzekeraars.