Slide Hypotheek Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij

Mathe Kuijpers assurantien en hypotheken b.v.

Wij zijn een financieel onafhankelijk intermediair welke zaken doet met meer dan 70 verzekeraars en/of geldverstrekkers.U kunt bij ons dus altijd terecht voor een advies op maat. Naast verzekeringen kunt U bij ons terecht voor Uw hypotheek, onroerend goed, en particuliere belastingaangiftes. Ook als U van plan bent een onderneming te starten bent U bij ons kantoor aan het juiste adres. Zo werken we veel samen met diverse zakenpartners om U nog beter te kunnen begeleiden.

Sinds 1990 actief

Mathé Kuijpers assurantien en hypotheken b.v. is sedert 1990 opgericht door Mathé Kuijpers.Hiervoor is Mathé enkele jaren actief geweest als inspecteur voor een verzekeringsmaatschappij en als bankdirecteur van een lokale bank. Inmiddels is Mathé Kuijpers assurantien en hypotheken uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met diverse relaties over het hele land en de daarbij behorende grensstreken. U kunt bij ons terecht voor zowel een passend advies op maat als voor een enkel product.

Verzekeren blijft in onze optiek immers mensenwerk en om tot een zo goed mogelijk advies te kunnen komen is het zeker van belang om de lopende risico\'s goed in kaart te brengen en met een passende oplossing te komen zodat de risico\'s gereduceerd kunnen worden.

Door onze ervaring welke wij in de loop der jaren ontwikkeld hebben kunnen wij U altijd voorzien van een passend advies op maat.

Verzekeringskaarten

Op zoek naar verzekeringskaarten van verzekeraars?

Verzekeringskaarten

Onderstaand een overzicht van de verzekeringskaarten van verschillende verzekeraars.