Slide Hypotheek Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Benieuwd naar Uw mogelijkheden? Maak een afspraak Hypotheken Verzekeringen Makelaardij

Pakketverzekering

In een pakketverzekering zitten vaak meerdere verzekeringen. Zoals een woonhuisverzekering, rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Sommige verzekeraars geven een pakketkorting als je alle verzekeringen onderbrengt bij 1 partij. Wij als adviseur kijken bij Uw verzekeringspakket welke dekkingen u heeft lopen en geven een advies op maat. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Woonhuisverzekering

Met een woonhuisverzekering verzeker je de onroerende zaken / opstallen zoals de woning , berging, garage loods etc. Ook schuttingen en andere vaste objecten vallen onder het begrip opstalverzekering. Er zijn eigenlijk 2 dekkingen verkrijgbaar voor een opstalverzekering. De extra uitgebreide dekking en meest uitgebreide dekking (all-risk). De verzekerde som van de opstalverzekering/ woonhuisverzekering gaat uit van de herbouwwaarde van de woning. De herbouwwaarde wordt vastgesteld door het invullen van een herbouwwaardemeter.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je de roerende zaken / losse spullen in de woning. Losse spullen in bijvoorbeeld de auto zijn ook vaak beperkt verzekerd op een inboedelverzekering. Ook bij een inboedelverzekering heb je de keuze uit 2 verschillende dekkingen namelijk extra uitgebreid en meest uitgebreid (all-risk). De verzekerde som van een inboedelverzekering wordt vastgesteld op basis van de nieuwwaarde van de goederen/ spullen of het invullen van een inboedelwaardemeter. Zakelijk aangeschafte goederen zijn vaak niet verzekerd op een inboedelverzekering hier moet je namelijk een apart zakelijke inboedelverzekering/ inventaris-goederenverzekering voor afsluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering particulieren

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren ook wel AVP genoemd zijn jij en je gezin verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Het dekkingsgebied bij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren is wereldwijd. Ook schade veroorzaakt door huisdieren aan derden valt vaak onder de dekking mits goed aangelijnd etc.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering voor particulieren biedt dekking voor geschillen en juridisch advies. Een rechtsbijstandverzekering kun je zelf samenstellen met de volgende modules: Schadeverhaal, Verkeerszaken, Consument en Wonen, Inkomen en Fiscaal en Vermogen. Ook kun je ervoor kiezen om alleen bijvoorbeeld verkeerszaken te verzekeren. Op een rechtsbijstandverzekering zit vaak wel een Franchise (drempel ) of eigen risico dit wel zeggen dat bepaalde zaken boven een bepaald bedrag moeten uitkomen. Daarnaast geldt er vaak een inloopttermijn van 3 maanden.

Doorlopende reisverzekering
Met een doorlopende reisverzekering zijn al je vakanties verzekerd zoals weekendjes weg en grote vakanties. Ook annuleringskosten, geld en pechhulp kun je eenvoudig meeverzekeren. Het dekkingsgebied is per verzekeraar verschillend maar is doorgaans Nederland, Benelux, Europa of Werelddekking.

Welke verzekeringen kan ik nog meer afsluiten?
Andere verzekeringen welke vaak afgesloten worden binnen een verzekeringspakket zijn:

  • Caravanverzekeringen
  • Fietsverzekeringen
  • Bootverzekeringen
  • Quadverzekeringen
  • Kampeerautoverzekeringen
  • Ongevallenverzekeringen
  • Oldtimerverzekeringen

Direct een premie berekenen?

Ga dan naar onze partnerpagina en bereken hier Uw premie voor Uw pakketverzekering.

premie-vergelijken.nl

Wij zijn aangesloten bij:

En hebben daarnaast de benodigde vergunningen van de AFM om te bemiddelen en te adviseren op het gebied van verzekeringen , hypotheken, elektronisch geld, sparen en beleggen en pensioenen.

Contact opnemen?:

Wij zijn dagelijks (maandag tot vrijdag) telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 0168-407320.

Contact per mail

Per mail zijn wij bereikbaar op info@mathekuijpers.nl

Stel een vraag

Uiteraard kunt u ook een vraag stellen via onderstaand formulier wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

[gravityform id="1" title="true" description="true"]

Waarom kiezen voor mathe kuijpers?

Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en 24 uur per dag online via de website of polisapp.

Volledig onafhankelijk

Wij hebben geen aandelen of productie verplichtingen van derde partijen.

Persoonlijk

Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Betrouwbaar

Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen en beschikken hierdoor over veel ervaring en expertise.