Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten er zijn namelijk meer dan 300 verschillende verzekeraars in Nederland actief met allen hun eigen producten en voorwaarden. Daarnaast zijn er ook nog een aantal volmachtbedrijven actief welke namens de verzekeraars polissen mogen opmaken, schades afwikkelen en premies innen. Sommige volmachten hebben ook weer hun eigen producten ontwikkeld.

U zult begrijpen dat het lastig is om al deze producten en voorwaarden te vergelijken vandaar dat wij op basis van Uw wensen en behoeftes diverse aanbieders selecteren/ vergelijken en op basis hiervan een passende verzekering kunnen aanbieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak of neem contact met ons op.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Wij brengen de lopende risico\'s voor U in kaart
 2. Vervolgens gaan wij ons adviesgesprek uitwerken en geven een advies
 3. Indien U besluit met ons in zee te gaan dan vragen wij de verzekering voor U aan bij de verzekeraar.
 4. Wij controleren de polis bij binnenkomst, in geval van schade staan wij U graag te woord en wikkelen de schade af met de verzekeraar.

Het is tevens mogelijk om via ons kantoor via internet verzekeringen af te sluiten, echter is dit op basis van execution only.

Mocht U nog vragen hebben over onze dienstverlening of meer informatie willen hebben neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Uiteraard bekijken wij samen met U wat U kunt besparen op Uw verzekeringen.

31 januari 2019

Het boeken van een reis die u zelf samenstelt en uw reis-/ annuleringsverzekering.

28 mei 2018

OP REIS?

OP REIS? DAN AANDACHT VOOR DE REISVERZEKERING U heeft er al veel tijd ingestoken. De reisgidsen en websites zijn uitgeplozen en de keuze is gemaakt. Ons […]

Klantenservice:

Een wijziging kunt U telefonisch aan ons doorgeven. Het kan echter voorkomen dat wij gesloten zijn, wij zijn dagelijks van maandag tot vrijdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Onze adviseurs helpen U graag verder.

24 uur per dag 7 dagen per week.

Uiteraard is het ook mogelijk om 24 uur per dag 7 dagen per week informatie terug te vinden of wijzigingen door te geven op onze website.

Direct aan de slag:

Direct Uw gegevens laten wijzigen

Direct een wijziging doorgeven dat kun natuurlijk tijdens onze openingstijden telefonisch. Het kan echter voorkomen dat wij gesloten zijn, wij zijn dagelijks van maandag tot vrijdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Uiteraard kunt U ook direct iets aan ons doorgeven via onze website dit kan 24 uur per dag 7 dagen per week.

Adreswijziging
Betaaltermijn wijzigen
Rekeningnummer wijzigen
Motorrijtuigenverzekering wijzigen
Verkoop motorrijtuig

Direct een schade melden

Schade melden

Direct een schade melden. Uiteraard kunt U de schade ook melden via de polismap-app
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • Graag een toedrachtsomschrijving geven hoe de schade is ontstaan.
 • Geeft hier een indicatie van het schadebedrag op.
 • Heeft U een politierapport of aangifte gedaan?
 • Upload hier de bestanden zoals politierapport, offerte, aankoopnota, foto's, en het schadeformulier. Let op: maximaal 5 bestanden totaal 6MB.
  Sleep je bestanden hier of
  Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, bmp, jpeg.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen aan ons kantoor. Uiteraard kunt U ook contact met ons opnemen tijdens onze openingstijden en Uw vraag stellen aan een van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen algemeen

Hoe kan ik jullie bereiken

Telefonisch

Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnumer: 0168-407320

E-mail

info@mathekuijpers.nl

Per post

Postbus 61,
4760AB Zevenbergen

Bezoekadres:

Vlietweg 3a,
4759 CE Noordhoek

Welke producten en diensten bieden jullie aan?

Wij adviseren en bemiddelen in verschillende financiële producten van verschillende aanbieders en verzekeraars. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Particuliere Schadeverzekeringen
 • Zakelijke schadeverzekeringen
 • Hypotheken
 • Pensioen
 • Inkomensverzekeringen
 • Levensverzekeringen
 • Overlijdensverzekeringen
 • Zorgverzekeringen
 • Financieringen

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij sparen en beleggen. Aan en verkoop van woningen, financieel advies, woningtaxaties en particuliere belastingaangiftes.

Ik ga samenwonen

U gaat samenwonen, als U gaat samenwonen dienen er diverse verzekeringen aangepast te worden denk o.a. aan de reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering en eventueel de autoverzekering

Samenloop van verzekeringen

Zodra je gaat samenwonen krijg je vaak te maken met een samenloop van verschillende verzekeringen. Jij en je partner kunnen immers allebei een verzekeringspakket hebben afgesloten. Bij het samenwonen is het dan ook verstandig om te kijken naar de verzekeringen welke opgezegd kunnen worden dit om dubbele dekkingen en kosten te voorkomen. Daarnaast kun je vaak een extra korting op de autoverzekering.

De hypotheek

Ook op hypotheekgebied kun je het e.e.a laten aanpassen indien je ervoor kiest om de woning samen te bekostigen. Laat het e.e.a. goed beschrijven bij de notaris in je samenlevingscontract alvorens je van plan bent dit te doen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wij krijgen een kind

Bij het krijgen van een kind moeten er ook op financieel gebied diverse zaken geregeld worden. Denk hierbij aan schadeverzekeringen,spaarproducten, en levens/overlijdensverzekeringen en de zorgverzekering.

Schadeverzekeringen

Bij schadeverzekeringen moet het kind vaak meeverzekerd worden denk hierbij bijvoorbeeld aan: De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Ook de inzittendendekking van Uw autoverzekering kan aangepast moeten worden.

Overlijdensverzekeringen

Het meeverzekeren van Uw kind op bijvoorbeeld een uitvaartverzekering is vaak gratis tot een bepaalde leeftijd. In sommige gevallen kan het toch verstandiger zijn om alvast een uitvaartverzekering af te sluiten voor Uw zoon/dochter. De premie van een uitvaartverzekering namelijk leeftijdsgebonden waardoor de premie nu laag is voor het verzekeren van Uw kind.

Pensioen

Daarnaast is het ook verstandig om te kijken naar het nabestaandepensioen van Uw huidige pensioenregeling. Bij de meeste pensioenregelingen is namelijk het nabestaandenpensioen/ wezenpensioen afgedekt.

Meer weten over dit onderwerp en weten wat U kunt regelen voor Uw zoon/ dochter? neem contact met ons op.

Zorgverzekering

Ook bij de zorgverzekering dient je kindje aangemeld te worden.
Bij welke organisaties zijn jullie aangesloten

Wij zijn o.a. aangesloten bij de volgende instanties:

 • KVK
 • Kifid
 • AFM
 • SEH
 • VBO
 • NRVT