Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten er zijn namelijk meer dan 300 verschillende verzekeraars in Nederland actief met allen hun eigen producten en voorwaarden. Daarnaast zijn er ook nog een aantal volmachtbedrijven actief welke namens de verzekeraars polissen mogen opmaken, schades afwikkelen en premies innen. Sommige volmachten hebben ook weer hun eigen producten ontwikkeld.

U zult begrijpen dat het lastig is om al deze producten en voorwaarden te vergelijken vandaar dat wij op basis van Uw wensen en behoeftes diverse aanbieders selecteren/ vergelijken en op basis hiervan een passende verzekering kunnen aanbieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak of neem contact met ons op.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Wij brengen de lopende risico\'s voor U in kaart
  2. Vervolgens gaan wij ons adviesgesprek uitwerken en geven een advies
  3. Indien U besluit met ons in zee te gaan dan vragen wij de verzekering voor U aan bij de verzekeraar.
  4. Wij controleren de polis bij binnenkomst, in geval van schade staan wij U graag te woord en wikkelen de schade af met de verzekeraar.

Het is tevens mogelijk om via ons kantoor via internet verzekeringen af te sluiten, echter is dit op basis van execution only.

Mocht U nog vragen hebben over onze dienstverlening of meer informatie willen hebben neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Uiteraard bekijken wij samen met U wat U kunt besparen op Uw verzekeringen.

31 januari 2019

Het boeken van een reis die u zelf samenstelt en uw reis-/ annuleringsverzekering.

28 mei 2018

OP REIS?

OP REIS? DAN AANDACHT VOOR DE REISVERZEKERING U heeft er al veel tijd ingestoken. De reisgidsen en websites zijn uitgeplozen en de keuze is gemaakt. Ons […]