Rechtsbijstandverzekering
Hypotheek

Mathé Kuijpers

Wil jij een advies op maat voor jouw hypotheek, particuliere of zakelijke verzekeringen? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gewoon bij je thuis of bij ons op kantoor. Wij komen graag bij je langs om het e.e.a. te bespreken.

Rechtsbijstandverzekering particulier

Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je juridische hulp in geval van een conflict. Bijvoorbeeld een conflict met je werkgever, verkeerszaken, of een geschil met je buren/ leverancier van consumentengoederen.

Soorten rechtsbijstandverzekeringen

Een motorrijtuigenrechtbijstandverzekering dekt o.a. het verhalen van een autoschade of bijv een geschil met de garage of reparateur. Ook kan er gekozen worden voor de module \'\'Verkeer" hierbij dekt u alle geschillen af die u kan oplopen tijdens deelname aan het verkeer.

Een gezinsrechtsbijstandverzekering bestaat uit verschillende modules. Zo kan er gekozen worden voor de modules: Verkeer, Werk en inkomen, Consument, Wonen en Fiscaal recht en vermogen.

Rechtsbijstandverzekering eigen risico/ franchise

Bij de meeste verzekeraars is een zogenaamde franchise of eigen risico van toepassing. Bijvoorbeeld is de franchise EUR 150,-- dan kan er een beroep worden gedaan op de polis als het bedrag hoger is dan € 150,-- voor het geding. Bij een eigen risico van EUR 150 ,-- dient U dit bedrag zelf te betalen.

Wachttijd rechtsbijstandverzekering:

De rechtsbijstandverzekering kent een wachttermijn/ inlooptermijn van 3 maanden. Dit betekent dat u niet eerder dan drie maanden na de ingangsdatum van de verzekering een beroep op rechtshulp kunt doen.

Meer weten over een rechtsbijstandverzekering?

Neem contact met ons op.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met een van onze adviseurs
31 januari 2019

Het boeken van een reis die u zelf samenstelt en uw reis-/ annuleringsverzekering.

28 mei 2018

OP REIS?

OP REIS? DAN AANDACHT VOOR DE REISVERZEKERING U heeft er al veel tijd ingestoken. De reisgidsen en websites zijn uitgeplozen en de keuze is gemaakt. Ons […]
3 april 2018

Kent U de stichting salvage?

Wij hopen natuurlijk dat het u nooit zal overkomen. Maar wanneer u toch eens te maken krijgt met een forse brand in uw woning dan is […]
2 februari 2018

Schade aan uw auto na joyriding

Op 1 januari van dit jaar waren de nieuwsmedia eensgezind: het was een rustige jaarwisseling! Tja het is maar hoe je het bekijkt. Ter gelegenheid van […]
18 augustus 2017

Particulier of zakelijk

VERTEL ONS WANNEER U (EEN BEETJE) ONDERNEMER WORDT Veel verzekeringsvoorwaarden maken een scherp onderscheid tussen ‘particulier’ en ‘zakelijk’. Informeer ons wanneer u vanuit uw particuliere omgeving […]