Transportverzekeringen

Transportverzekeringen

Er zijn verschillende transportverzekeringen te verkijgen binnen de verzekeringswereld, niet ieder transport is hetzelfde sommige bedrijven vervoeren zelf hun eigen goederen terwijl anderen het uitbesteden aan derden.
Onderstaand ziet U een overzicht van de verschillende verzekeringen welke wij als kantoor kunnen aanbieden voor het vervoer van Uw goederen en of producten.

De eigen vervoersverzekering

Met een eigen vervoersverzekering verzekerd U zowel de goederen welke dag en nacht in Uw bestelauto zijn opgeslagen zoals bijvoorbeeld gereedschap. U moet er toch niet aan denken dat Uw goederen welke opgeslagen zijn in Uw bestelbus zijn ontvreemd hierdoor kan de continuiteit van Uw onderneming in gevaar komen en kunt U de gemaakte afspraken met klanten niet nakomen.
Deze verzekering is voornamelijk bedoeld voor ondernemers die de goederen/ producten zelf vervoeren.

De goederentransportverzekering

De goederentransportverzekering is vooral bedoeld voor bedrijven welke het vervoer van hun goederen en/of producten uitbesteden aan derden.
Een goederentransportverzekring dekt schade tijdens transport of het laden en lossen van Uw (handels)goederen.Dit is van groot belang want de vervoerder is vaak maar voor een deel aansprakelijk voor schade tijdens transport conform de vervoerscondities.

De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering is met name voor de beroepsvervoerder van groot belang.
De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt Uw onderneming tegen (financiele) claims voor het vervoer van goederen van derden. Er zijn internationale verdragen die de aansprakelijkheid voor een beroepsvervoerder beperken maar toch kunt U als ondernemer aanzienlijke claims verwachten.

Voordelen transportverzekeringen:

  • Keuze uit verschillende dekkingen zoals beperkt of uitgebreid.
  • Zeer scherpe premie.
  • Wij vergelijken meerdere verzekeraars op basis van premie en voorwaarden.
  • Voor ieder transport een advies op maat.

Meer informatie?

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

  • Actief sinds 1990

  • Telefonisch goed bereikbaar

  • Persoonlijk advies

  • Hulp bij schade