Beloningsbeleid mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v.

Intern beloningsbeleid

Wij (Mathe Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v.) is een financiële dienstverlener op het gebied van verzekeringen, hypotheken, vermogensproducten en makelaardij. Voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen ontvangen wij een doorlopende provisie of eenmalige vergoeding van de verzekeraar of aanbieder. Voor het bemiddelen in hypotheken werken wij op fee-basis d.m.v. een vooraf met u afgesproken bedrag.

Onze medewerkers zijn er om uw belangen te dienen en het klantbelang centraal te stellen. Onze medewerkers ontvangen dan ook geen extra vergoedingen over het aantal afgesloten verzekeringen of iets dergelijks. Onderstaand kunt u meer lezen over ons beloningsbeleid.

Beloningsbeleid:

Binnen onze organisatie (mathé Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v.) hanteren wij een vast salaris inclusief 8% vakantiegeld en 13e maand voor onze medewerkers/ adviseurs. De hoogte van het salaris wordt o.a. bepaald door de kennis en ervaring van onze medewerkers, alsmede de leeftijd. Wij maken hierbij geen gebruik van een CAO en bieden dan ook een marktconform salaris aan. De hoogte van het salaris wordt o.a. bepaald o.b.v. cijfers uit de verzekerings of hypotheekwereld.

Jaarlijks houdt de leidinggevende met de medewerker een gesprek over het functioneren van zijn of haar functie. Deze beoordeling en het functioneringsgesprek bepalen o.a. de hoogte van de eventuele salarisverhoging of bijvoorbeeld verdere opleidingsmogelijkheden binnen onze organisatie.

Overige regelingen:

Auto van de zaak:

Voor sommige functies stellen wij een auto van de zaak beschikbaar. Het beschikbaar stellen van een auto van de zaak gaat altijd in overleg met de directie.

Reiskosten:

Onze medewerkers krijgen een vergoeding voor de reiskosten die zij maken voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Voor het bezoeken van klanten/ relaties worden de reiskosten betaald. Dit door middel van het aantal gereden km’s per maand voor het bezoek, deze reiskosten kunnen dan ook maandelijks gedeclareerd worden bij de werkgever.

Kortingen op advieskosten:

De mensen die werkzaam zijn binnen onze organisatie krijgen daarnaast korting op hun verzekeringen en de advieskosten bij het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek, of levens/ begrafenisverzekering.

Pensioen:
Wij bieden als werkgever een premievrij pensioen aan. (beschikbare premieregeling)

Telefoon en laptop van de zaak:
Voor sommige functies stellen wij als werkgever een laptop of telefoon ter beschikking. Ook dit is in overleg met de directie.

Opleidingskosten:
De opleidingskosten betalen wij voor onze medewerkers om zo de kennis op orde te houden en te waarborgen voor onze organisatie. Al onze medewerkers beschikken dan ook over de juiste diploma’s voor zijn / haar vakgebied.

WGA verzekering:
Wij hebben voor onze medewerkers een wga (hiaat verzekering) afgesloten, Daarnaast beschikken wij over een WIA exedentverzekering voor medewerkers die meer verdienen.

Rondom de feestdagen (december maand) worden onze medewerkers o.a. beloond met een aardigheidje zoals bijvoorbeeld een kerstpakket/ flesje wijn of andere traktatie.

Nieuwsberichten