Verzekeringen

Verzekeringen Noordhoek | West brabant

Sinds 1990 bieden wij verschillende verzekeringen aan voor particuliere en zakelijke relaties. Als financieel dienstverlener kunnen wij de risico's die U zakelijk of privé loopt in kaart brengen en U voorzien van een advies op maat, over het beperken van deze risico's. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs-kwaliteitsverhouding, dekking, eigen risico en polisvoorwaarden. Onze adviseurs gaan regelmatig de schoolbanken in om hun educatie op peil te houden en U te kunnen voorzien van een goed advies! Ons kantoor is aangesloten bij het KIFID en AFM (vergunningen). Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Erkenningsregeling van financieel adviseur, VBO, NWWI.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij kijken samen met U welke risico's U wenst af te dekken, nadat wij de risico's in kaart hebben gebracht adviseren wij U over de mogelijke verzekeringsoplossingen. Dit kunnen wij zowel bij U thuis, telefonisch als online ( via e-mail) doen.

Zijn jullie onafhankelijk?

Ja, wij hebben geen productieverplichtingen bij maatschappijen, daarnaast heeft er geen verzekeraar of serviceprovider aandelen binnen ons bedrijf.Wij kunnen Uw verzekeringen onderbrengen bij meer dan 40 verschillende verzekeraars.

Meer weten?

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

2 februari 2018

Schade aan uw auto na joyriding

Op 1 januari van dit jaar waren de nieuwsmedia eensgezind: het was een rustige jaarwisseling! Tja het is maar hoe je het bekijkt. Ter gelegenheid van […]
18 augustus 2017

Particulier of zakelijk

VERTEL ONS WANNEER U (EEN BEETJE) ONDERNEMER WORDT Veel verzekeringsvoorwaarden maken een scherp onderscheid tussen ‘particulier’ en ‘zakelijk’. Informeer ons wanneer u vanuit uw particuliere omgeving […]