Verzekeringen

Verzekeringen Noordhoek | West brabant

Sinds 1990 bieden wij verschillende verzekeringen aan, aan particuliere en zakelijke relaties. Als financieel dienstverlener kunnen wij de risico's die U zakelijk of privé loopt in kaart brengen en U voorzien van een advies op maat. Hierbij kijken wij naar de prijs-kwaliteitsverhouding, dekking, eigen risico en polisvoorwaarden. Onze adviseurs gaan regelmatig de schoolbanken in om hun educatie op peil te houden en U te kunnen voorzien van een goed advies! Ons kantoor is aangesloten bij het KIFID en AFM (vergunningen). Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Erkenningsregeling van financieel adviseur, VBO, NWWI.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij kijken samen met U welke risico's U wenst af te dekken, nadat wij de risico's in kaart hebben gebracht adviseren wij U over de mogelijke verzekeringsoplossingen. Dit kunnen wij zowel bij U thuis, telefonisch als online ( via e-mail) doen.

Zijn jullie onafhankelijk?

Ja, wij hebben geen productieverplichtingen bij maatschappijen, daarnaast heeft er geen verzekeraar of serviceprovider aandelen binnen ons bedrijf.Wij kunnen Uw verzekeringen onderbrengen bij meer dan 40 verschillende verzekeraars.

Meer weten?

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

18 augustus 2017

Particulier of zakelijk

VERTEL ONS WANNEER U (EEN BEETJE) ONDERNEMER WORDT Veel verzekeringsvoorwaarden maken een scherp onderscheid tussen ‘particulier’ en ‘zakelijk’. Informeer ons wanneer u vanuit uw particuliere omgeving […]
23 juni 2017

Zomer 2017 | Vakantietips

EEN PAAR TIPS VOOR HET GEVAL U OP VAKANTIE GAAT Veel mensen gaan in de komende periode weer genieten van een welverdiende vakantie! Heerlijk in eigen […]